Home » Blogs » Spierpijn!!!

Spierpijn!!!

Gepubliceerd op 9 september 2019 om 11:45

Spierpijn!!!

Allereerst wil ik Bruisend Nijverdal Onwijs bedanken!!!
Afgelopen week hadden wij namelijk een grandioze feestweek in Nijverdal! Met ook gisteren een dijk van een feest in de tent!πŸ₯³πŸ₯³πŸ₯³ Dit weekend was ook mijn weekend samen met mijn prachtige dochter. En wat een geluk heb ik dat dit mooie meisje van dezelfde muziek houd als haar mama.πŸ€πŸ€

 

In die ongelofelijke drukte (zo druk dat er geen mensen meer naar binnen mochten) is het niet altijd handig om zo'n klein meisje op de grond te laten staan, bovendien is het voor de kleintjes ook veel leuker als ze oogcontact kunnen maken OF overal overheen kunnen kijken! πŸ˜ŽπŸ˜

Dus hop! Op de nek bij mama en springen dansen en feesten maar! Na 2 uur was ik dan ook wel lichtelijk gesloopt πŸ€£πŸ€£.

Gisteravond al, maar zeker vandaag voel ik dan ook in alles dat ik bijna 2 uur lang met een meisje van 4,5 op mn nek de hele tent rond heb staan springen. πŸ˜†πŸ˜…

Dit feestje was wel echt even iets wat ik écht nodig had. Soms moet dat! Verstand op nul en gaan! Maar goed, mijn spieren hebben nu dus wel een enorme opdonder gehad (goede workout was t zeker .

Maar nu! Enorme spierpijn dus! En daarmee kom ik het punt jou te vertellen wat ik dan doe, wat mijn held en redding van de dag is!

Je kent vast die tijgerbalsems wel. Van die zalf met een enorm sterke geur en je spieren lekker warm maken, waardoor de pijn in o.a. je spieren dragelijk worden.
Het nadeel van dit spul is, dat het ook veel troep bevat die je niet in/op je lijf zou willen hebben. Maar de werking is fantastisch!

Nou heb ik dit πŸ‘‡πŸ‘‡! En dit kan jij ook hebben! Wat dit is?

Dit is Deep Blue olie en Deep Blue Rub van doTERRA!
Alleen de geur is al heerlijk, het ruikt een beetje naar die balsem die sporters ook gebruiken. Maar dan een goed en mooi product die niet schadelijk is voor je lichaam!

Deze mooie producten trekken ook door tot in je spieren, maakt het ingesmeerde gebied lekker warm en de bestandsdelen in de olie zorgen ervoor dat jouw spieren sneller kunnen herstellen! En vandaag dus mijn spieren .

Het werkt snel en effectief! De Deep Blue Rub gebruik ik voor grote gebieden (en die zijn er nu  ). De olie (welke ook in zijn geheel in die hele tube zit voor dezelfde prijs) gebruik ik voor kleinere oppervlakken, als ik bijvoorbeeld in de tuin gewerkt heb, maar net even teveel en daarmee zere vingers en polsen krijg. De olie is ook prima te gebruiken in combinatie met een draagolie voor de nog weer iets grotere oppervlakten.

Deep Blue dus! fantastisch mooi product en zou in ieder huishouden een plekje op de plank moeten hebben!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.